Denna vecka fyller min blogg 1 år. Tänk, ett helt år har passerat. Här är det allra första inlägget med rubriken Ready for takeoff! Den 27 april 2017. Då visste jag inte vad jag hade gett mig in på, vilket jag förvisso kan undra över fortfarande, haha. Men det har ju tillkommit ganska många nya bloggläsare sedan dess – hej! – så jag tänkte kort berätta om hur allting började.

 

Jag hade bestämt mig för att göra en stor förändring. Tankarna hade legat och grott ett bra tag; jag upplevde att jag hade fastnat i livet, att jag stod still och inte längre utvecklades. Jag ville inte fortsätta i samma form som tidigare. Jag ville utmanas. Jag ville skapa något eget från grunden. Jag ville bli mer social, skratta högre, leka oftare. Och jag ville öppna dörren på vid gavel för glädje och upptäckarlust och låta det leda vägen.

Vad som startade som en idé lika grumlig som kaffesump har vuxit fram till Sweet spot stories, min digitala plats där jag får organisera och dela med mig av mina resereportage, min lust till golf och träning, mitt modeintresse, receptsamlande, tankar om hälsa och personlig utveckling och genuina nyfikenhet på de människor jag möter.

Och nog har det här året varit en resa alltid. Så mycket har hänt under under året, roliga saker men också oändligt sorgliga. Jag har rest kors och tvärs, lärt känna en massa nya människor som har kommit att stå mig nära, fått perspektiv på tillvaron, utmanat mina invanda tankemönster och mitt skrivande på ett nytt sätt.

Tack så himla mycket alla ni som följer Sweet spot stories. Ni som läser och mejlar (kommentarsfält är på gång!) och kommer med glada tillrop på stan. Att få arbeta fritt efter eget huvud och förhoppningsvis samtidigt kunna inspirera er att leka lite oftare, växa som individer och bli stjärnor i era liv, samt, inte minst, utvecklas själv är en dröm som är på väg att besannas. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa med på äventyret, för utan er hade jag varit så mycket tråkigare och fegare.