Nio månader av kaffedrickande. Allt i ett enda inlägg.

Varsågoda, här kommer alla kaffekoppsbilder jag tagit från januari till september. (Och ja, jag tror att jag har fått lite av en hangup på detta men vad tusan, alla har väl nåt.)

I lördags var det underbart septemberväder och solen kastade sitt skarpa ljus över stan. Lovely på alla sätt och vis. Innan jag åkte hem gick jag förbi Bumblebee och såg Carolines fina utställning.

Karl och jag pausade på Albert & Jacks en stund mellan jobb och möten.

Godaste expresson ever. Det var inte sista gången jag gick till Sempre.

Den 9 september blev det en tur på stan, mitt lilla lördagsnöje. Just den här dagen var ögongodiset i form av David Beckham minst lika gott som cappuccinon.

Veckan innan var jag ju i Lund för Humorfestivalen (kan varmt rekommenderas!). Bästa kaféet om ni frågar mig? Love Coffee Roasters.

Den här bilden tog jag den 22 augusti och Karl hade precis fått följa med hem från München. En espresso på Italiano blev hans introduktion till Stockholm.

Innan jag skulle flyga hem från München satt jag och njöt av folklivet på ett kafé invid Marienplatz som är stadens hjärta. München är en av mina absoluta favoritstäder. Åk dit så kommer ni förstå varför!

I München bodde jag på det fantastiska lyxhotellet Bayerischer Hof och på fredagen hade jag möte med urgulliga Miriam uppe på hotellets underbara terrass. Det var 30 grader varmt fast när det är så pass varmt kan jag tycka att en het espresso är precis det som behövs för att balansera upp det. Hett mot hett, liksom.

En lördag i början av augusti …

… och några dagar tidigare. Stan låg öde så när som på turister. Jag hade förmodligen svårt med arbetsmoralen och botade ensamhetsångesten med att läsa investeringstips och inmundiga cappuccino.

Me like it! Jag var ju i Antibes Juan-les-Pins i mitten av juli för att bevaka den internationella jazzfestivalen. Jag trivdes som fisken i vattnet. Jag brukar göra det i Frankrike.

Juli. Juan-les-Pins. Het espresso, heta temperaturer och Speculot.

I början av juli hade alla börjat troppa av på semester. Själv jobbade jag på som jag brukar göra under somrarna, men just den här dagen hade jag slagit av på takten för en stund i eget sällskap på stamhaket.

Midsommar blev lugn eftersom jag firade i all enkelhet med mamma och pappa, som båda var och är dåliga. Dagen efter, precis innan den här bilden togs, hade jag tagit en riktig långpromenad in till stan och satt och kontemplerade en stund på Café Albert.

Den här bilden minns jag absolut ingenting om mer än att den togs i juni. Det måste ha varit en särdeles tråkig dag.

Lördagsskoj.

Lunchmöte och jobb en helt vanlig junidag.

I början av juni träffade jag Sophie som bjöd på en helt perfekt cappuccino och nybakad canelé. Vill ni provsmaka ett klassiskt franskt bakverk från Bordeaux ska ni ta er hit!

Födelsedagskalas! Jag fyllde år och hade bjudit mina fina tjejer på födelsedagsfika inne i stan. Det var första gången alla fyra var med samtidigt och det var så mysigt att få rå om dem på min dag.

Den 31 maj och ny väska. Tydligen regnade det eftersom jag satt inne.

En bra start på veckan den 20 maj.

Den här bilden minns jag inget om men det var den 17 maj för det ser jag på bildens datum. Jag kan nog ha gjort några investeringar som ett resultat av lektyren.

Vårsolen värmde, det var den 13 maj och jag bar solglasögon, en ny randig tröja och var glad.

Lördag på stan i början av maj för att få inredningsinspiration. Något direkt resultat av den dagen har inte visat sig i min lägenhet men tydligen var jag sugen på en kanelbulle vilket jag väldigt sällan äter.

22 april. Jag och min kompis Martin tar en långpromenad runt Djurgården. På väg hem blev det en pitstop för en värmande kopp, det var kyligt den där dagen. Vann gjorde jag inte men sällskapet var i alla fall det bästa tänkbara.

Roberts Coffee i Östermalms saluhall den 15 april. Satt och väntade på Lina för ett arbetsmöte för att gå igenom innehållet till vårnumret av saluhallens magasin.

Mars månad. Fortfarande kallt i luften och jag ville inget hellre än att våren skulle komma och att Sweet spot stories lanseras. I spänd förväntan smidde jag planer över en god cappuccino.

I februari åkte jag en vecka till Mallorca, bodde på Can Alomar, åt tapas och hängde på caféer som Cappuccino Borne.

En snöfri januaridag. Försökte pigga upp mig med en trisslott men det gick som det brukar göra. Kaffet var i alla fall gott.