1. Inredningsprylen. Älskar allt som är tanfärgat och sammetslent just nu. Golvpuffen Poppy low från Fogia uppfyller alla önskemål om en härlig färgklick i hemmet.

2. På vintern måste vi se om småfåglarna lite särskilt. Varför inte servera maten extra lyxigt i blingringen Bird Feeder från Garden Glory?

3. Butiken. Antwerpen-baserade Valerie Objects gör många snygga saker för hemmet. De hängande vägglamporna i design av Muller van Severen ser ut som naiva streckteckningar och är både enkla att placera samt adderar en snygg färgklick – och ljus.

4. Juldekorationen. Hur söt är inte denna lilla snögubbe från DBDK?

5. Nyårsporslinet. På nyår vill i alla fall jag gärna sätta guldkant på tillvaron. Servisen Diamond från Fyrklövern skulle göra sig utmärkt på mitt matbord. I serien finns både tallrikar, bestick och glas.

6. Klänningen. Beck Söndergaard gör så otroligt fina grejer. Den här klänningen i randigt eller rutigt får gärna komma hem till mig i ett litet paket.

 

 

7. Skrivbordet. Jag är på jakt efter ett nytt skrivbord till min lägenhet och har fastnat för Cult Studios Astrid i svart askträ och guld.

8. Restaurangen. Snett över gatan från Östermalms saluhall hittar vi stans senaste tillskott Ciccio’s. Med rötter i det italiensk-amerikanska köket har Marsel Ottobre och Toto Li Donni, som även driver Italiano och Papa’s skapat en plats för umgänge, mat och dryck – inspirerad av Little Italy i New York.