God morgon!

I torsdags var jag förbi Daily Sports showroom/kontor på Tulegatan och träffade härliga Pernilla Sandqvist. Trots att solen sken för fullt och vi befinner oss i juli månad pratade vi höstmode och deras kommande kollektion.

Pernilla hade plockat ihop en ställning med plagg från A/W 2017 som släpps i butik i början av augusti. Vi satt och pratade om inspirationskällor, nya siluetter och vad vi har att se fram emot i kollektionen.

En sak är säker: Det kommer många olika varianter på jackor som Daily Sports satsar stort på i höst, och det kommer att bli mycket färg och feminina mönster, bland annat det här som bygger på liljan…

…och det här påfågelsmönstret. Hur fin är inte den här västen?

Jag ska berätta mer och visa lite fina looks från Dailys höstkollektion i ett senare inlägg. Nu ska jag jobba undan en massa innan jag ska iväg på möte med min coach igen. Jag fick en uppgift efter vår första träff i förra veckan där jag skulle fylla i några övningar om värderingar, önskemål och färdigheter, ledtrådar om vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. Både kul men också svårt eftersom jag var tvungen att KÄNNA och inte TÄNKA när jag fyllde i dem. Jag har ju en stark dragning till att överanalysera allt i mitt liv, haha. Vi ska börja gå igenom dokumenten och börja lägga ”pusslet”. Vilket motiv det blir? Det vet allra minst jag i dagsläget. I veckan väntar sedan snack med Annika Sörenstam, bokföringskurs och … nytt hår! Over and out.