God morgon solstrålar! Mår ni bra?

Stockholm har verkligen gått in i ett sommarstiltje nu. Stan är tömd på folk och jag strosar tomma gator till och från kontoret. De enda som är ute och rör på sig är turisterna och de har kommit i mängder, haha.

Jag gillar den här tiden på året då man inte störs av så många yttre distraktioner och stress utan får tid att tänka och jobba på i lugn och ro. Fast det är lite öde emellanåt, det ska jag villigt erkänna, för de flesta av min umgängeskrets och mina kollegor är ute och far just nu.

Snart är det dags även för mig att byta miljö. På onsdag åker jag till Antibes Juan-les-Pins för några dagars jobb/ledigt. Jag ska ner och skriva om jazzfestival igen och det ska bli så kul. Jag ser fram emot att se riktigt bra artister (bland annat se Jamiroquai), härliga dagar med riktig sommarvärme, bara ben och tunna sommarklänningar, och middagar med pinfärsk fisk och skaldjur intill strandkanten.

Jag började lägga fram vad jag ska ha med mig igår och det tänkte jag få klart ikväll när jag kommit hem från jobbet. Jag gillar ju att packa i god tid och verkligen planera och koordinera mina outfits för att resa med så lite bagage som möjligt. Men först ska jag riva av två fulltecknade arbetsdagar – bisous!