Så har fredagen börjat.

Tidigt, som vanligt, men det är bara bra. Jag är ju en riktig morgonmänniska och har redan betat av ett svettigt pass på träningscykeln, frukost och två telefonmöten. Jag känner mig laddad att skriva klart en stor artikeln jag håller på med till Connoisseur.

Bäst i veckan hittills.

Akenberg + New York. Rapporter talar om fullspäckade dagarna och fantastiskt fint mottagande och jag vet att AnnKathrin gör ett grymt jobb på plats. Önskar verkligen att jag hade kunnat vara där jag med, men det får bli nästa gång – och den kommer snart om vi nejlar minst en stor återförsäljare. En dag, då jäklar ska vi ha vårt eget showroom/butik i NYC!

Sämst i veckan hittills.

Att jag inte är i New York …

Det klär jag mig i.

Jeans, boots, skinnjacka eller stickad tröja – November basics.

Favoritplagg just nu.

Min röda ullkappa från Whyred, ett fynd jag hittade på Afound. Just precis nu med den här väderleken är den perfekt – och så blir den en härlig färgklick mitt i allt det grå!

Det har jag spenderat pengar på.

En finstickad jacka från Cos Stores, cappuccino och produkter från Apoteket.

Det tänker jag mycket på.

Pappa, och på att det snart är jul. Det blir tredje julen utan honom och det känns oerhört tomt. Och det är så många fina jultraditioner som försvunnit eller förändrats sedan han lämnade oss. Jag tänker inte minst på vår egen lilla sed dagen innan julafton då vi ägnade timmar åt att göra marsipan.

Där har jag ont.

Min nerv på baksidan av ena låret som har spökat en tid har gett med sig så just nu känns kroppen rätt bra. Fortfarande lite problem med nacken på ena sidan men jag går till kiropraktorn varje vecka så vi börjar få punkt på det.

Det tittar jag på.

” Björn Hellberg drejar” på YouTube. Fick tips om detta och det är verkligen hur kul som helst. Hade kunnat vara min egen pappa på drejkurs.

Det lyssnar jag på.

Ett gäng poddavsnitt om italienskt mode från Stil i P1 som jag ville höra igen i researchsyfte.

Det skrev jag i mitt senaste sms.

Ok, du ringer när det passar! (Till en kollega som inte kunde svara när jag först ringde.)

Till helgen ser jag fram emot.

Min kära vän Caroline Freudenthals vernissage på Volvo Studio Stockholm. Caroline gör fantastisk abstrakt konst och nu i helgen öppnar hon sin utställning Renaissance där hon hon presenterar nya verk under rubriken ”Peinture Feminine”. Utställningen hänger till söndag 1 december på Hosted by Volvo Studio Stockholm, Jussi Björlings allé 5.

Fredagens planer.

En lugn hemmakväll, grillat till middag, sedan en film och tidigt i säng. Är så trött efter en intensiv vecka.

Å på lördag det här.

Träning, lite jobb, lite städ, en sväng på stan för att kika på ett nytt armband, Carolines utställning, träffa mamma och så middag med en vän.

Söndagen tillbringas så.

På kafé!