Klänning Cubus, sandaler Nine West, väska Åhléns, halsband Thomas Sabo

 

Men hej lördagsfeeling! Jag har precis betat av ett riktigt bra morgonpass i gymmet och om ett tag bär det av till stan för fika med en kompis. Känns som att det här är den sista varma dagen på ett tag nu så jag ska försöka suga i mig så mycket som möjligt när jag knatar runt i mina shorts. Har mer eller mindre bott i dem sedan maj.

Fast i går hade jag den här supersuperfina klänningen på mig. (Ni får stå ut med lite halvknackiga bilder men hade inte kameran med mig.) Är den inte perfekt så här på sensommaren så säg. Den kommer från Cubus höstkollektion och jag fick låna den av bästa Csilla att ha på mammas födelsedagsmiddag på Räkan igår kväll. Den satt som en smäck och jag älskar fjärilsärmarna. Dessutom är petroleum är en av mina favoritfärger så jag kände mig mycket fin.

Ska jag vara ärlig har Cubus flugit lite under radarn för mig. Jag har inte känt att märket varit intressant tidigare, lite fel stil mot vad jag gillar, men de har verkligen vässat sin damkollektion de senaste säsongerna. Jag ska banne mig ta en sväng förbi deras butik i dag.

Egentligen är det helt otroligt hur ofta jag haft på mig klänning den här sommaren. Jag som nästan aldrig brukar ha klänning? Men känslan är utmärkt, är glad att jag upptäckt det!