God morgon, det är måndag! Jag känner mig glad i dag, fick nämligen ett väldigt positivt besked i fredags om att mamma beviljats vård- och omsorgsboende. Som jag har kämpat för det! Man kan ju tycka att det vore varje äldre människas rättighet att få flytta till ett anpassat boende när de inte orkar eller vill bo kvar hemma men nehej då. Trots mammas uppenbara behov fick vi först avslag och sedan avslag även på min överklagan. Men nu har det äntligen har det gått igenom och det är en stor sten just släppt från mina axlar. Att vi ska sälja huset är förstås förenat med en massa känslor och det kommer nog att bli jättejobbigt men det är ju för det bästa.

Sedan är jag också glad för att det går framåt i bra takt med nya bolaget. Vi ska sajna lite papper den här veckan, spika detaljer som hänger löst plus fortsätta arbetet med hemsidan nu när vår byrå är tillbaka från semestern. Jag är så exalterad över att jag tagit det här steget och så snart vi spikat lanseringsplan och annat kommer jag äntligen att kunna berätta för er.

Förutom jobb med bolaget så är annars den här veckan rätt så tom. Jag har inga möten inbokade och inga stora grejer som ska dras igång, bara en del småfix med några artiklar. Ska i och för sig ta tag i ett nytt case som ska skrivas för en kund där jag behöver sätta mig in i en del research, men det är ett uppdrag utan någon egentlig deadline så det känns lugnt.

Tidigt i morse var jag som vanligt och tränade direkt när jag vaknade. Kände mig extremt duktig. Har hållit träningstempot uppe precis hela sommaren, tänker att det är bättre att aldrig ta paus för då är det så jobbigt att komma igång igen. Nu har jag just kommit till kontoret och ska ta mig en espresso innan jag drar igång.

Här är förresten några glimtar från min lördag …

… då det var Prideparad och kärleksvibbar precis överallt. Jag hängde lite med Levis och köpte en ny tröja på COS som jag blev extra glad i …

… på lördagskvällen hade jag tänkt ansluta till en middag med några bekanta men kände mig trött så jag åkte hem och bjöd över mamma en stund i stället. Fotoalbumen kom fram och herrejisses vilken nostalgitur man åker ut på så fort pärmarna öppnas …

… sedan blev det söndag som inleddes med ett svettigt pass i gymmet och en skön powerwalk i skogen …

… innan då det blev kaféutflykt med mamma …

… och där träffade jag på Peter och herre min je, honom har jag inte sett sedan tidigt nittiotal. Hur kul?!

Det var årets första augustihelg i åtta bilder. Ha en fin måndag nu!