Jag har varit sugen på riktigt långt hår en bra tid nu. Min hårhistoria innehåller såväl höjdpunkter som mindre smickrande frisyrer – så här i efterhand är det få som kan tycka att 80-talets permanentat megafluff och tuperade luggar var särskilt snyggt, haha! Från det att jag var 14–15 år har jag haft alla tänkbara frisyrer, från halvkort till midjelångt, till kort, till page, till snagg och nu sedan ett par år är håret på utväxt igen. Egentligen trivs jag jättebra i superkort hår; jag har ju kört à la Annie Lennox under tio års tid och gillat det stenhårt. Men 2017 är ju mitt år av förändring på alla plan och det gäller förstås också frisyren.

Igår var jag i alla fall hos världens bästa frisör Camilla på Cardells. Jag hade bokat tid för att få ett rejält hårsvall. På en timme hade jag helt plötsligt två decimeter längre hår, fylligt och maffigt!

Före – under utväxt men lite tunt och slitet och utan någon egentlig volym. Efter – tre paket Hairtalk senare. Tadaaa!

Camilla har talat sig varm för extensions från Hairtalk och pushat mig under en längre tid att jag skulle testa. Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk till en början men till slut bestämde jag bara, nu kör vi! Efter att hon satt i längderna klippte hon in det för att det skulle smälta in med mitt eget. Jäklar vad snyggt det blev, ett helt annat hår! Dessutom sliter det ingenting på ens eget hår men sitter ändå som sten.

Tack Camilla, du är en hårmagiker!