God morgon, hoppas att ni mår bra. Jag är trött som fan, får man säga så?

Jag har massor av jobb att göra denna period, vilket medför att jag alltför ofta sitter även på helgerna med datorn i knäet. Jag har visserligen inget emot att jobba under helgen, tvärtom gillar jag och drivs av framåtrörelsen i mitt arbete, men det har blivit lite för mycket av den varan den senaste tiden. Skulle behöva vara få koppla bort jobbet helt i alla fall någon dag i veckan.

Jag tror dessutom att jag kan ha drabbats av samma åkomma som Sandra för jag har mycket att göra och har blivit helt överdrivet intresserad av kläder. Jag ligger också på kvällarna och funderar outfits, kolla modevisningar, scrollar hemsidor och så har jag ÄNTLIGEN städat i garderoben (ni ska få se senare). Kanske är det verklighetsflykt, eller bara någon grej för att man är så inne i hjärnan och det intellektuella måste balanseras med yta. Jaja, man ser fin ut i alla fall.

Det är redan den 8:e oktober, hur fort tiden går. Kylan kryper inpå och trots ljusglimtar som blanka kastanjer, krispig luft och höstsol genom singlande löv så protesterar jag i mitt innersta. Oktober var dessutom pappas månad så det känns extra motigt att ha gått in i den; den 22:a skulle han ha fyllt 74 år. Kan inte för mitt liv förstå att det snart har gått ett år ♥

Den här veckan händer det ganska mycket i mitt liv, Dels har jag en del möten inbokade, jag ska träffa en pr-byrå för ett eventuellt projekt och så tillbaka till kiropraktorn igen. Annars skriver på som vanligt med diverse artiklar och texter som ni kommer att kunna ta del av om några veckor. På torsdag eftermiddag har jag prellat en fotografering och på kvällen ska jag på ett event med Schweiziska turistbyrån. Helgen är fortfarande lite lös i kanterna men det verkar bli fint väder från mitten av veckan så något skoj blir det nog.

Avslutar med några bilder från helgen. Ha en fin måndag!