Jag fortsätter min förvandlingsresa och för det yttre har jag adderat lite nya grejer i mitt badrumsskåp. Bland annat Beccas First Light Filter Face Primer som ser lila ut. Jag har bara hunnit använda primern i några dagar men tycker den är grym! Den ger ett fint glow och jag ser helt klart piggare ut. En keeper! För en tid sedan landade även L’Oréal Nutri Gold hudolja hemma hos mig. Jag var egentligen lite skeptisk till att använda hudolja först för jag trodde att min hud som har en tendens att få orenheter skulle kännas ofräsch, men det är faktiskt tvärtom. Oljan är lätt och torr och jätteskön att ta några droppar av och smörja in efter ansiktskrämen.

Mer roliga saker för ansiktet: peeling! Det här är en pulverpeeling från Dermalogica som gör superslät och fin. Den är liksom lite lavasand-aktig och rengör huden väldigt skonsamt. Jag skaffade också deras toner. Ansiktsvatten är ett måste för mig men många märken kan kännas väldigt uttorkande. Den här är underbar och luktar supergott. Finns på Kicks.

Mitt tunna och lite slitna hår har börjat må betydligt bättre sedan jag gjorde om min hårrutin och bytte ut produktarsenalen mot Kevin Murphy. Just nu är det Angel Wash och Rinse plus en dubbelverkande Leave in Treatment som gör jobbet.

Det var det. Nu ska jag kvällsdrömma en stund på balkongen!