Gjorde jag en spännande intervju med …

… med en av Sveriges superduktiga businesskvinnor, Ebba Bucht Lugani. Jag har alltid varit så imponerad av henne och det var spännande att höra vad hon ägmar sig åt idag efter att han lämnat rollen som CEO och Creative Director för Björk & Berries. Ni kommer att få läsa min intervju med henne här i bloggen under nästa vecka så håll utkik!

Tackade jag nej till ett jobb …

… med ett stort och välkänt medieföretag som undrade om jag var intresserad av att bli chefredaktör för ett av deras magasin. Jag har skrivit åt dem i många år och tycker det är jättekul att jobba med dem, men kände inte att tjänsten är inte åt det håll jag vill gå. Inte just nu i alla fall. Den är dessutom på 100 % och jag känner ett stort behov av att i framtiden äga allt jag gör och kunna styra min tid själv. Jag vill ha mitt eget bolag och fortsätta att utveckla bloggen och ha tid till samarbeten och uppdrag utöver skrivandet.

Konstaterade jag att …

… jag måste skaffa mig en betydligt större lägenhet och med betydligt högre i tak om jag ska få plats med den här urläckra lampan från Vertigo. Den. Är. Så. Snygg.

Drömde jag mig tillbaka till …

Palma och dagar av inspiration och energitankning. Den sista februari drar jag dit på jobbresa i hälsans tecken.

Avslutade jag kvällen med en långpromenad …

… för jag behövde tömma huvudet på input innan jag kan producera ny output. Kort sagt, reflektera över jobbsaker, tänka igenom en idé jag behöver fatta beslut om, fundera på upplägg av en intervju jag ska göra på fredag och försöka släppa på mitt kontrollbehov. Jag önskar verkligen att jag kunde lita mer på att saker är good enough och har börjar träna på att släppa taget, även om det är svårt. Det är dags att våga gå på magklänslan och låta 2018 bli luststyrd och inte kontrollstyrt.

Go’ kväll!