God morgon! Jag sitter och svarar på lite mejl och ska sparka igång den här veckans jobb. Det blir fullt ös och jag känner mig riktigt laddad att ta tag i nya uppslag till Sweet spot stories, roliga blogginlägg och möten inför möjliga samarbeten. Och så är det ju midsommar på fredag!

Men först, alltså VILKEN HELG! Jag måste bara visa er lite festliga bilder från i lördags då Kalifornien kom till Bromma.

Min lillebror Markus firade halvtid och bjöd på höjdarfest i sommarens och solens tecken. Temat var Venice Beach; alltså en väldigt chill tillställning i sann Venice Beach-anda.

Klädkoden var därefter, det vill säga flip-flops, hawaiiskjorta, baddräkt, surfshorts eller vilka slappa kläder man nu ville komma i. Anna och Christina hade tagit på sig härliga glad-klänningar.

Många av dem som var där, som Johan, hade jag inte träffat på typ tio år. Det var så himla roligt att se alla igen och höra vad de pysslar med nuförtiden. Många hade hunnit skaffa familj och barn och flyttat både två och tre gånger. Ändå var det ändå samma sköna människor från förr, fortfarande samma humor, fortfarande samma skratt. Tiderna må förändras men vissa saker förblir som de alltid har varit, haha!

Markus briljerade i köket och hade snott ihop värsta texmex-buffén. Allting var så jäkla gott …

… som den här carnitan …

… och pico de gallo. Love it! Jag säger som Per sade: langa över recepten på allt tack!!!

Party like there is no tomorrow!

Själv blev jag inte kvar så sent – man ska alltid lämna en fest när den är som bäst, det är min devis – men fy fasiken vad kul jag hade. Och enligt rapporterna som trillade in under söndagen förstod jag att det hade gått vilt till på dansgolvet frampå morgontimmarna.

Hur söta är inte de här två turturduvorna! Tack Markus och Sussie för en höjdarfest!