God morgon!

Nu har semesterstiltjen slagit till rejält. Det var helt tomt i trafiken på väg till kontoret i morse. Nu får vi bara hoppas att det kommer in lite högre temperaturer och sol också. Tänkte börja denna måndag med att berätta om min helg men den har varit väldigt händelselös så låt oss tala om något annat i stället. Saker jag är aktuell med just nu närmare bestämt.

Bilden här ovan är från senaste numret av Femina, och ni må tro jag blev glad när det damp ner i brevinkastet och Akenberg hade fått äran att ha med TVÅ av våra bågar i solglasögonsvepet. Så kul!

Inte nog med det. I senaste Amelia var både Tärenöd och Kallax med i ett härligt sommarmodejobb!

I senaste numret av Connoisseur har jag bland annat skrivit ett reportage om fenomenet med extremsportande och varför så många ägnar sig åt ultralopp, swimrun, triathlon och OCR. Om hur gränserna flyttats fram och att det träningen inför att delta i ett extremlopp på många sätt liknar hur det är att driva ett framgångsrikt företag, vilket är en av anledningarna till att vi ser alltfler så många vältränade toppchefer i näringslivet. Oerhört intressant ämne att få grotta ner sig i.

Den här veckan kommer Plaza Kvinnas stora sommarnummer ut i tidningskioskerna. Där har jag gjort den årliga sommarguiden och intervjuat åtta coola framgångsrika kvinnor om deras smultronställen och Sverigemåsten.

Mycket nöje!