Vilken helg. VILKEN HELG!

Jag är stum av förundran över hur det tropiska paradis vi befinner oss i. Hur underbart? Morgnarna är sanslöst vackra, omöjligt att återskapa med ord. Bara känslan av att kunna gå hemifrån utan att behöva ha en tröja med sig. Den känslan. Kan inte få nog.

Samtidigt ringer varningsklockorna. Det är så torrt så att grässtråna gnisslar när de nuddar varandra. Minsta gnista kan orsaka en storbrand; det måste verkligen komma regn snart.

I lördags var det så varmt att jag tog det superlugnt efter att ha gjort några ärenden på stan. Läste ut en bok. Kollade en del på tävlingarna från Falsterbo och insåg hur mycket jag saknar ridningen. Sedan letade jag som en dåre efter mitt metspö för jag ville så gärna fiska på kvällen men hittade det inte. Kan inte förstå vad jag har gjort av det. Fast det är väl ändå för varmt för att fiskarna ska nappa. Ett snabbt dopp för egen del blev det i alla fall.

Söndagen spenderades i skuggan hela dagen. Jag hämtade upp mamma vid lunch och så åkte vi till stranden vid Näsa äng där vi åt och hade det skönt. Satt länge under de skuggande träden. Vi var båda trötta och vårt enda mål var att äta glass och ta dagen som den kom. Tycker vi lyckades rätt bra med det.

Men nu är det måndag och jag har precis kommer till kontoret. Nu är det riktiga semestertider men vi är trots allt några tappra själar här – som tittar på varandra med sömndruckna ögon, haha! Kalendern är med andra ord väldigt tom den här veckan, har inte ett enda möte inbokat förutom en intervju jag ska göra på torsdag, det är allt. Misstänker därför att det kan bli svårt med koncentrationen och arbetsdisciplinen men låt gå för det, man måste ju vara lite snäll mot sig själv.

Gick till jobbet nyklippt och fin i håret. I fredags var jag hos min frisör Camilla som fixade till mig och kapade drygt tre centimeter på längden så nu känner jag känner mig lite extra sommarfräsch. Tänkte att jag skulle passa på att göra en hårkur i veckan för att ge topparna lite extra stuns. Jag har skaffat mig det nya svenska hårvårdsmärket Martinsson King som utvecklat en serie om fem innovativa basprodukter. Jag har inte hunnit testa det än men är jättespänd att se hur de kommer att passa mitt hår. Återkommer med en recension sedan. Nu måste jag vittja brevlådan – hej!