Tänk vad några dagar på franska Rivieran kan göra! 

Jag går runt med ett lugn i kroppen och det känns som om axlarna faktiskt har sjunkit några centimeter. Det var inte att jag kände mig utarbetad eller så innan jag åkte. Eller jo, kanske … jag vet ju att jag har gått runt med ett alldeles för högt stresspåslag det senaste året och att jag ignorerat symtomen länge. Så dagarna i Antibes Juan-les-Pins har verkligen varit välbehövliga på många sätt, även om jag hade lite jobb att göra på plats. Med mig i bagaget hem har jag inspiration, saltstänk i håret och soliga smaker på tungan,

Men hörrni, vi är redan inne i vecka 30! Dagarna springer iväg så fort så fort och jag vill bara ropa stopp, trycka på paus, frysa bilden här och nu. Veckans planer innehåller egentligen inga måsten alls mer än att jag ska skriva klart två artiklar, försöka få en intervju bekräftad och påbörja research för mitt nästa bokprojekt. Jag är så sugen att sätta igång och skriva!

Den här veckan ska jag…

…definitivt
släntra.

…kanske
börja skissa på min nya hall och garderob. Det är dags för renovering men jag vet inte riktigt hur jag vill att det ska se ut, däremot hur det ska fungera.

…äntligen
hinna spela lite golf med en kompis. (Missa inte det här!)

…låta bli
att skruva upp tempot igen. Även om jag fortfarande jobbar så vill jag försöka behålla den lugna känslan i kroppen.

…tveklöst
fira positiva siffror!

Ha en fantastisk vecka nu vare sig ni är lediga, halvspelbara eller i arbetsför modus!