En ny mascara är alltid en bra idé. Tänkte jag och gick och köpte mig en svar mascara från Eyeko. Puder, concealer, rouge och läppstift köper jag vanligtvis på Face men när det kommer till mascara testar jag gärna andra märken. Fast jag är lite picky. Färgen ska sitta under hela dagen men den får inte vara vattenfast och borsten måste vara en smal gummiborste med spridda och lite hårdare borsthår. Det passar mina fransar bäst eftersom jag vill ha naturliga fransar.

Eyeko har många bra mascaror i sitt sortiment och jag har fastnat för Skinny Brush Mascara som gör mina fransar långa och kolsvarta. Jag brukar applicera den en gång, sedan låta det torka och sedan applicera en andra gång för bästa resultat. Jag gillar också den smarta mjuka tuben som gör att man faktiskt kan använda produkten tills den är helt slut. Med mascaran får man en ögonfransdelare (ser ut som ett litet plektrum) utifall man inte skulle lyckats få till perfekt separerade fransar.

Det var också dags att uppdatera min eyeliner eftersom min gamla tagit slut. Jag brukar inte använda eyeliner så ofta eftersom jag vanligtvis satsar på läppstift och vill hålla ögonen lite mer naturliga, men ibland så gör jag tvärtom och låter ögonmaken tala. Jag tycker flytande eyeliner är bäst men har ännu inte riktigt hittat den perfekta, många har lite för tjock spets tycker jag. Så det är lite av en chansning med Nyx Matte Liquid Liner som jag valde. Men jag tror att den kommer att få ett bra betyg.

Sist men inte minst köpte jag en ny ögonfransböjare. Mina fransar är ganska raka men den här från Isadora är verkligen toppen och öppnar upp mina ögon så att de ser större ut. Den är bra också för den är extra bred och fångar upp även de små stråna längst in.