Glad nationaldag!

Nyduschad och på väg ut i det vackra vädret för att fira Sveriges nationaldag. Först ska jag träna lite golf på förmiddagen men efter lunch blir det firande på Karby Gård med spelmansgille, dans, körsång och fika – om jag kan locka med mig något sällskap. Förra året var jag där med några av mina grannar. Jag har verkligen toppengrannar i alla åldrar i huset där jag bor och det händer rätt ofta att vi träffas eller bara tar ett glas eller käkar middag ihop. Annars får det bli balkonghäng med fruktsallad och bokläsning. Ska ni förresten fira nationaldagen på något speciellt sätt?

Ikväll ska jag hålla tummarna för bästa Sandra som är i Las Vegas för årets första long drive-tävling. Hon är en sån himla gullig tjej och värsta power baben, flerfaldig världsmästare i longdriving och innehar dessutom världsrekordet för damer med 357,7 meter. Det är så sjukt långt! Jag kan verkligen behöva lära mig ett och annat av henne för jag måste definitivt få mer längd i slagen. Sandra har ju parallellt haft en vanlig proffskarriär men nu satsar hon allt på long drive och jag tror att man ska kunna se tävlingen live på nätet.

Apropå härliga personer, igår träffade jag Sveriges gladaste golfare, komikern Hasse Brontén. En riktigt genuin kille som alltid har nära till skratt. Han har förresten med en underbar anekdot i min förra bok ”Golfilicious”. Vi tog en kaffe på Brillo och satt och pratade länge om allt mellan himmel och jord; humor, allvar, golf och gamlingar. Intervjun kommer, men nu måste jag ut i solen!