Glad fredag på er! Känns kanske lite tokigt att sätta den rubriken eftersom jag är ledig just nu och varje dag är som en helgdag, men ni fattar grejen. Det är själva helgkänslan man vill åt.

Hur mår ni? Min vecka har varit intressant ur många aspekter. Som jag berättade i måndags så gav ju dessvärre min dator upp helt à l’improviste, som man säger, och jag blev snabbt tvungen att 1) ringa akutsamtal till min it-guru Christian på Sharkbyte som tog sig an den krassliga patienten och 2) få fatt på en reservdator vilket löste sig ganska smidigt och 3) efter nervöst väntande och dessvärre tråkiga besked från Christian börja leta ny dator. Suck! Elektronikprylar vill man ju bara ska fungera och inte tvärdö så där. Nåväl, Christian och jag håller på att titta på några alternativ nu och ska strax göra en beställning för i slutet av nästa vecka åker jag till Lund några dagar och då behöver jag ha den med mig så det är lite brådis. Som tur är (tack och lov!) så verkar hårddisken intakt så inget har gått om intet. Pust! Nu har jag iofs alla dokument uppladdade i molnet och även kopierade på en sticka men bilder har jag inte bemödat mig göra det med för det tar ju så enormt mycket utrymme. Nu ser det i alla fall ut som att jag slipper allt bök med detta.

Vad mer, jo i veckan har jag haft tre egodejter i form av en ansiktsbehandling, piff hos frissan och en massage – underbart! Jag måste verkligen bli bättre på att gå på behandlingar och tillåta mig att njuta av det. Det är som att jag får dåligt samvete bara för att jag ger mig själv lite egentid, knäppt eller hur?! Jag tror att jag måste se de stunderna som investeringar i mig själv snarare än som utgifter för jag vet att jag mår bra av det.

I veckan har jag också fått ett stort skrivuppdrag, superskoj! Jag är taggad att hugga tag i något nytt och projektet ser ut att kunna växa rejält och bli långvarigt. Med hösten kommer alltid förändringar av olika slag och det här är precis vad jag behöver nu efter ett på många sätt vansinnigt tungt år. Pirret jag känner är som den klassiska skolstartskänslan, ni vet. Än så länge vet jag inte hur mycket jag får berätta om uppdraget men jag lovar att göra det så snart jag kan.

Nu ska jag förbereda lite grejer inför helgen och efter lunch ska jag till tandhygienisten och bli fin i gaddarna. Och det är ju också unn, fast kanske mest efter behandlingen som i sig inte är den allra skönaste, haha.

Men tillbaka till rubriken. Något jag gått och suktat efter ett bra tag var en riktigt snygg kreditkortshållare men som jag inte kostat på mig tidigare. Nu ser ni vad det var som fick följa med mig i en påse hem från München: Karl Lagerfeld! Jag är så nöjd med korthållaren även om den var galet dyr.

Innan Karl och jag säger hej då vill jag passa på att tipsa om den här artikeln (apropå höststart) och min intervju med den här killen. Trevlig helg!