Hej från min lilla hörna av internet! Det är måndag men vi kastar oss tillbaka till i lördags då  Plaza Kvinna bjöd på baluns på Kungliga Operan. Magasinet som jag skriver mycket för firar ju 25-årsjubileum i år och sådant ska förstås firas. Med klädkoden Masquerade Ball – A night at the Opera var ju förväntningarna högt ställda – och det blev en härlig kväll. Riktigt festligt att få gömma sig bakom en ögonmask; man gillar ju temafester när alla verkligen satsar på att klä upp sig.

Eftersom jag inte är någon balklänningstjej bestämde jag mig för att ha min smoking från Filippa K som jag verkligen älskar. Smoking fungerar alldeles utmärkt istället för långklänning utan att bryta mot klädkoden. Den är nog en av mina bästa investeringar till garderoben och jag känner mig alltid snygg i den. Sedan lyckades jag få tag på en maffig ögonmask deluxe som blev pricken över i, eller vad säger ni?

Jag hade världens trevligaste sällskap i form av Sean, för kvällen iklädd sin fina kilt, och vi träffades först i Nobis lounge där det var fullt med folk och en sådan där härlig julstämning med klassiska amerikanska julsånger. Sedan promenerade vi bort mot operan där festen skulle vara, mer exakt på Café Opera. Champagnen flödade och det bjöds på cocktailar, sockervadd, popcorn och, förstås modevisning med en återblick genom magasinets 25 år. Eftersom vi var på operan bjöds det förstås på operasång och så uppträdde bland andra Svea och Kiddo.

En kul kväll att minnas!

Outfitdetaljer: Smoking Filippa K // Skor Rizzo // Silverarmband Charlotte Bonde // Halsband Thomas Sabo // Ögonmask Kalaskompaniet

Foto: Sean Lewthwaite