Jag tycker vi säger hej till min nya kompis – hej!

Jag berättade ju att min dator kraschade i förra veckan. Panik i butik, vad göra? Jo, ett snabbt samtal till Christian på Sharkbyte som fick i uppdrag att hitta en ersättare till min gamla vapendragare som varit mig trogen i tre och ett halvt år, men som helt enkelt ledsnade. Jag tar det inte personligt.

Och igår så dök han äntligen upp, eller hon vilket kön en dator nu har,  och vi har just börjat introducera oss för varandra.

Jag är ju PC-människa och kommer aldrig att konvertera till Mac. Alla försök från utomstående har hittills misslyckats, haha! Så blev det även den här gången. Den största skillnaden från min gamla Asus är att denna Lenovo Ideapad 710s har bättre RAM-minne, och en snabbare processor innebär att den kommer att kunna svara mycket fortare på mina snabbkommandon plus att den inte kommer att hänga sig när jag har många fönster uppe samtidigt vilket Asusen gjorde ibland.

Ett stort plus är också att den väger typ ingenting, och jag som tyckte min förra dator var lätt med sina 1,4 kilo. Men Lenovon väger bara 1,1 kilo så den är lättare än min gamla och även lite mindre trots att den är 13 tum. Kommer utan problem och med stort nöje att få följa med mig i handväskan på stan och under resor!