Det är långfredag, påsken är här. Härligt ändå? Fast jag skulle ju gärna ha några fler plusgrader så att man kan sitta ute och njuta hela helgen. Vart har våren tagit vägen!

Vad har ni för förhållande till påsken? Jag har alltid gillat påsken som högtid väldigt mycket. Att hålla fast vid traditioner är viktigt för mig och påskhelgen har i vår familj kretsat mycket kring påskaftonen, då vi nästan alltid har träffats hemma hos mamma och pappa och ätit maffig påskbuffé allihopa, kanske spelat något sällskapsspel och bara haft det mysigt. I år blir det inte så. Pappa finns inte längre med oss och det är som att ingen riktigt orkar ta tag i att ordna något. Men det får väl vara så, för eller senare skapar vi kanske en ny påsktradition. Jag har ändå hur mycket jobb som helst just nu så jag kommer nog att sitta och skriva – förhoppningsvis ute på balkongen, vi får väl se. Sedan blir det rätt mycket fri lek hela helgen.

I kväll har jag bjudit ut mamma på middag och min moster Ann och hennes man Greger kommer med också. Vi ska till Sturehof och äta skaldjur, ska bli fint. I morgon blir det en tur på stan och fika mellan jobben, på söndag ska jag förhoppningsvis ta en långpromenad med Sanna och på eftermiddagen gör jag en intervju som brådskade lite. Sånt är livet för en frilansare. På måndag, annandag påsk ska jag nog träffa Martin, måste ringa honom nu kom jag på och stämma av.

Med påskhelgen tar vi ju också ett steg närmare vår, vilket innebär att golfsäsongen närmar sig. Den här helgen spelas ju säsongens första major, ANA Inspiration, på Mission Hills i Kalifornien som jag ska försöka följa. Jag ska hålla alla tummar jag kan för Anna. Hon ser ut att vara i form men det är förstås mycket som ska klaffa för att lyckas vinna. Både Sörenstam och Alfredson har ju vunnit tävlingen tidigare och hennes spel räcker definitivt så jag hoppas att hon smäller till!

Med detta skrivet vill jag passa på att önska Glad Påsk! Förhoppningsvis får ni umgås med nära och kära, äta god mat, ha kul och både få och ge många påskpussar. En högst trevlig sed om ni frågar mig.

Puss på er!