Nu är arbetsveckans andra dag över och tekokaren går varm här hemma. Jag har en hel del vila att ta igen efter två långa arbetsdagar. Gårdagen var dessutom rätt tung och jag kände mig oerhört ledsen när jag tänkte på pappa och att han skulle ha fyllt 74 år. Jag försökte bara ta mig igenom dagen och när jag kom hem på kvällen orkade jag knappt få i mig någonting att äta så jag kröp ner i sängen och låg och tittade på kort och läste i pappas dagbok. Det känns fint att få ta del av hans små vardagliga anteckningar genom åren, vad han har gjort, vilket väder det varit, helt vardagliga triviala saker. Sedan sov jag som en stock och jag förmodar att det är känslostormen i kombination med mycket jobb som knockade mig.

Det är okej att livet inte alltid är roligt och att man emellanåt drabbas av kriser som skakar om ens tillvaro i sina grundvalar, men jag vet att jag måste se framåt. Märkligt nog fylls min energi på ändå och jag börjar närma mig den genuina glädje jag brukade ha inom mig. I dag har jag mått bättre och känt mig gladare. Inte minst för att jag haft på mig min nya kanelfärgade tröja. Låter kanske malplacerat i sammanhanget, men visst är det väl skönt att man kan peppa sig själv med något så banalt som kläder? Bra psykologiknep att ta till när man inte får tag på sin terapeut för ett akutsamtal; man drar bara på sig en favoritoutfit så klarar man att ta sig igenom en dag till. Och jag älskar kanel, både smaken och färgen. Kommer att matcha alla färgglada träd med denna stickade tröja framöver. Men hörrni, strunt i det nu för jag tänkte prata lite om saker att se fram emot i stället.

För det första, lanseringen av vårt accessoarmärke! Vi börjar närma oss och det känns så jäkla spännande, galet, läskigt, ja allt på en och samma gång. I mitten av november åker AnnKathrin och jag dessutom till Köpenhamn för att diskutera ett eventuellt samarbete inför 2019, vilket jag har stora förhoppningar på. Stay tuned.

Jag har haft några riktigt bra kundmöten på sistone och har flera nya uppdrag på väg in. Verkligen superkul och en bekräftelse på att jag faktiskt är bra på det jag gör eftersom folk har hört av sig till mig via rekommendationer.

Jag åker till Skottland om två veckor vilket ska bli så jäkla kul. Det blir första gången jag åker dit och ser fram emot precis allting; landskapet, språket, maten, kulturen och förstås att få uppleva Gleneagles som alla pratar om.

Det går som tåget med mina investeringar. Jag sparar både i fonder, på bankkonto med så hög ränta som möjligt, investerar i aktier själv och via en privat kapitalförvaltare, som jag var och träffade i eftermiddags för att gå igenom läget. Även om börsen har gått ner mycket den senaste tiden så är jag på det stora hela väldigt nöjd. Att se sina besparingar växa ger en stor tillfredsställelse – oavsett om man sparar pengar till något speciellt eller bara vill ha en stor hög med fuck off-pengar. Alla borde ha det så har ni inte tagit tag i era investeringar så är det dags nu! Egentligen sparar jag inte till något speciellt men det känns väldigt bra att veta att jag kommer att klara mig vad som än händer, och att den dagen jag vill flytta till en ny lägenhet eller vad det nu är, så kan jag faktiskt ta den kostnaden.

Det var allt för mig – ha en trevlig kväll!