Jag bestämde mig för att ta selfies hela veckan (tack för inspirationen Sandra) delvis som ett sätt att visa för mig själv hur jag faktiskt klär mig och för att komma vidare i mitt Ny stil-projekt. Så, vi börjar med måndag. Inga båtar i sikte och mest kontorsjobb men dagen gick ändå i maritimt tema.

Tröja Armor Lux, skärp vintage Comptoir des Cotonniers, tror jag för det var så länge sedan jag köpte det.

Tisdag. Himlen var grå men jag gjorde mitt bästa för att sätta fyrfärg på tillvaron. Glad var jag i alla fall. Och släppte ut mitt nya jackreafynd från & Other stories för att lufta sig.

Ni hao! Inte en kotte svarade eftersom stan ligger öde. Läppstiftet kommer från Face Stockholm i färgen Scorpio.

Onsdag. En tråkdag. Det kanske syns, haha! Bara jobb hemma förutom ett kort möte på stan. Noll inspiration resulterade i en vit skjorta som nog borde ha legat i smutskorgen och min bruna skinnjacka.

Det fick bli en hästsvans för att pigga upp det hela. Det fick sådär.

Desto gladare var jag på torsdagen som blev grön i alla tänkbara avseenden. Älskar grönt. Efter jobb, en stund på stan, förrådsinventering och annat småfix blev det lite golfträning på kvällen.

Vita shorts och Massimo Dutti t-shirt i linnematerial som jag aldrig tröttnar på, plus en scarf som jag rotade fram ur gömmorna.

Fredag! Var pepp på helg i rött läppstift. T-shirten är från H&M. Hade planerat bjudmiddag för mamma så jag hoppade in i Eusébio som min bil heter, Svarta pärlan ni vet, alltså lika snabb i svängarna som den portugisiske fotbollsspelaren som under sextiotalet levererade soloprestationer på löpande band och fick hela världen att häpna. Hur som helst.

Jag gillar ju tecknade seriefigurer som Musse Pigg, fast allra mest Tintin. Somnade tidigt och slog i morse upp ögonen lika vanvettigt tidigt som alltid. Och nu är det ju helg!

 

Follow my blog with Bloglovin.