Nu kastar vi oss raskt tillbaka till gårdagens baluns. Plaza Kvinna som jag skriver mycket för hade bjudit in till sommarfest på Josefinas som i och med festen öppnade för säsongen. Två flugor i en smäll, alltså. Livemusik, drinkar och sommarsnacks stod det på festinbjudan – mycket lovande.

Jag lyckades sno ihop en outfit av en spetsklänning från H&M som hängt i garderoben väldigt länge – titta noga, för det hör inte till vanligheterna att jag bär klänning och man vet aldrig när det sker igen – och till den min svarta skinnjacka. Man måste addera lite salt i allt det sockersöta, tycker jag. På fötterna svarta ballerinaskor med nitar, och så fick min nya favoritväska som jag köpte i Palma i våras bli dagens accessoar.

Efter en dag på kontoret i stan begav jag mig till fots ut mot Djurgården. Det var helt underbart väder så jag promenerade hela vägen från Centralstationen, förbi Dramaten och Strandvägen bort.

Stockholm är så vackert att det nästan gör ont. Jag är en obotlig Stockholmspatriot, extra mycket sådana här dagar och slutar aldrig att förundras över hur fantastisk vår huvudstad är.

Längs Strandvägen låg båtarna och skavde köl mot varandra.

Trots att jag drog fötterna efter mig passerade jag snart nog Djurgårdsbron och kom fram till Josefina där röda mattan var utrullad.

Josefina var blomstersmyckad och pimpad aftonen till ära. Ganska snart började folk strömma till – det verkar som om alla var så sugna på att sparka igång sommaren med en hejdundrande fest.

The lovely Miss Caroline, redaktionschef på Plaza Kvinna. Caroline och jag lärde känna varandra för fem år sedan när jag var redaktionschef för Connoisseur och lade ut jobb på henne. Gulligare tjej får man leta efter. Och så sommarfin i sin chiffongblus!

Kändes nästan som att vi befann oss vid Medelhavet med palmträd, gassande sol och tilltagande rosévinstöcken, haha! Och när musiken drog igång sköt stämningen i topp.

Söta Jennifer som är moderedaktör på Plaza Kvinna bjöd på ett gott skratt. Vi har en stor plåtning på tisdag i nästa vecka som hon basar över för ett reportage jag håller på med som jag tänkte svänga förbi.

Det bjöds på öl, vin och alkoholfritt …

… och somriga drinkar och goda smårätter.

Under kvällen kunde den som ville bli sminkad och få håret fixat av ett proffsteam. Och vem hittade jag i frisörstolen om inte Louise!

Blossom Tainton och väninna skakade loss i glitterhörnan.

En himla trevlig kväll med en himla massa härliga tjejer, kvinnor, brudar, chicks. Och en och annan snubbe förstås. Note to self: Gör detta oftare!

Men nu är det tillbaka till rutiner och jobb. Har just tagit på mig ett stort nytt uppdrag som jag ska planera lite mer i detalj och så hade jag och min partner in crime AnnKathrin möte i tisdags om vårt nya företag som jag ska jobba vidare med lite ikväll – är så taggad!