Januari för fyra år sedan. Full av förväntan. Jag minns att det var fyra kulturer, fem språk, tradition och innovation, västerländskt och asiatiskt, på en och samma vecka. Singapore.

I dag tänkte jag inspirera er till att vidga era vyer. För om ni är less på Europa, redan gjort New York, Marrakech och Dubai så kan Singapore vara den ultimata destinationen. Här slipper ni nämligen välja; den myllrande metropolen är som en miniatyrversion av hela Asien.

Att resa är att vara öppen för nya idéer och möjligheter. Det är en chans att få möta andra men också sig själv, och jag ser resandet som ett tillfälle att faktiskt få tid för reflektion och observation. En chans att fundera över sina egna möjligheter och att inse att vi som lever i Sverige nästan inte har några begränsningar. Du kan göra nästan precis vad du vill. Den insikten ska vi bära med oss så att vi slipper bli ångerfulla när vi väl är för gamla för att vidga våra vyer.

En fantastisk plats att utforska det på är Singapore som osar äventyr och exotiska nätter i spännande miljöer. Så medan ni reser iväg i tanken sitter jag på kontoret med denna starka längtan tillbaka till Singapore. På mitt schema står i stället: pressplanering, rodda med bilder och göra en intervju för Plaza Kvinna. Hurra!