Thank God it’s Friday! Ja, lite så känner jag faktiskt för det har varit en helt galen vecka arbetsmässigt. Samtidigt är jag så oerhört glad över att vi är igång och inte minst tacksam för alla hejarop och tummar upp. Tack, tack, TACK! Och fortsätt följa, gilla och dela!

Dessutom står en av mina favorithelger för dörren: Valborg. Jag vet inte vad det är men jag fylls alltid av så mycket känslor när jag står framför en sprakande eld på Valborgsmässoafton. Förväntan, nostalgi, glädje, längtan. Det är som att ju högre lågorna stiger mot himlen desto mer vårkänslor stormar in i mig.

Hur är det med er? Kommer ni att se någon majbrasa eller vad ska ni göra i helgen? Förutom att fira Valborg med brasa, middag och vårskrik, ska jag träna både golf och annat, ge mig själv lite välbehövlig vila efter de senaste veckornas rasande produktionstakt, ansa mina nu rätt slitna hårtoppar, titta på det här, testa lite nya produkter som landat i mitt badrumsskåp, förhoppningsvis njuta av vårsol och klicka hem de här skorna.

Ha en fantastisk helg!

Follow my blog with Bloglovin