Hurra, nu vänder det! I dag är det vintersolstånd och efter klockan 17.28 går vi äntligen mot ljusare tider. Så vi kan väl helt enkelt bara komma överens om att våren börjar nu, eller vad säger ni? Jag har redan börjat drömma om nya resor – för visst blir man ressugen så snart det blir vår?

Fortfarande fylld av intryck och smaker från Mauritius tänkte jag att vi skulle fortsätta på det spåret ett litet tag till och liksom suga ut det allra gottigaste av denna fantastiska ö. Haha, jag skulle kunna ta över prinsessan Christinas make Tord Magnusons jobb som svensk honorär generalkonsul på Mauritius, med tanke på hur väl jag talar om den! Jag hoppas verkligen kunna åka tillbaka igen och upptäcka mer.  Ett ställe som definitivt står på önskelistan är Heritage Golf Club och sagolikt vackra Heritage Resort som ligger på den södra delen av Mauritius.

5 star, 12 restauranger och barer, 3 pooler, 2 lyxspa, 1 mästerskapsbana och ett hav som havet syns utan ände. Jag tycker inte vi behöver orda så mycket mer utan låta bilderna tala istället. Enjoy!