Hål 15 gamla banan, kl. 14:09 den 9 augusti, 2014.

”Det var en strid mot klockan för att hinna med bilden. Ovädret lurade i luften över Bokskogen där ett mjukt ljus vanligtvis brukar strila genom den täta vegetationen. Blev med snabb golfbil, så mitt första mål var signaturhålet nere vid vattnet. Färdvägen fanns inbakad i mitt minne. Snabbt växlande väder på vägen dit men sekunderna var på min sida innan lampan försvann helt.”

Om några veckor åker jag till Lund vilket jag verkligen ser fram emot. Har kommit att gilla den puttrigt mysiga och sympatiska lilla staden stenhårt. Jag ska bara vara där två dagar för att gå på Humorfestivalen och kommer att bo inne i stan så jag ska inte spela någon golf, men vill ändå passa på att tipsa om fina Bokskogen ett par mil söder om Lund. En väldigt trevlig klubb. Gamla banan har en otroligt fin inramning, särskilt hålen nere vid Yddingesjön. Har man tid ska man förstås passa på att också spela den andra banan, Kungsbanan, som också ska vara fin.

Lite kul siffror om Bokskogen: 36 hål över två banor. 50 år har gått sedan första banan invigdes. 71 är par på både Gamla banan och Kungsbanan. 110 kronor kostar en fin lunch på Maderiet.

Maderiet, förresten, ägs av Mikael och Filip som är ena härliga killar, plus en ny kille, Scott, som jag inte känner. Bilderna har Peter tagit och är från vår första bok ”Golfilicious”.