Hej på er! Håller ni på att ladda inför långhelgen? Själv har jag inga direkta planer mer än att jag ska spendera helgen hemmavid. Det ser ut att bli pangväder så det blir mycket utehäng med kompisar, en del golf, jag ska påbörja garderobsrensning och gratulera mamma på Mors dag. Jag måste också köpa nya blommor till krukorna på balkongen för där står nu några vissna stackare som är kvar från i höstas.

Jag kommer också att jobba rätt mycket för jag har massor som måste bli klart. Bland annat har jag fått ok på en intervju med en person jag velat träffa länge och som jag ska förbereda mig inför. Jag vill inte avslöja vem det är än, men han verkar vara så himla genuin och positiv och ger alltid udda och personliga perspektiv på livet. Dessutom brinner han för välgörenhet genom golf så det vill jag fråga honom om. Stay tuned!

Just nu ska jag skriva klart en artikel till Lifestyle innan jag ska in till stan för att luncha med en kompis. Sedan har jag ett möte med min rådgivare för att gå igenom utvecklingen av mina investeringar och se om vi ska göra några förändringar. Jag har ju även en egen aktieportfölj som är min lilla ”lekstuga” och jag är lite sugen på att köpa på mig lite mer där. Jag känner mig nöjd att jag har koll på min privatekonomi, inte minst när jag kan använda avkastningen till att satsa nya projekt som Sweet spot stories, eller faktiskt unna mig något jag velat köpa. Jag gör det alldeles för sällan och ska verkligen bli bättre på att fira delmål och belöna mig själv på vägen. Lite vardagsmagi sådär.

På eftermiddagen skulle jag egentligen ha träffat Sanna men både hon och jag har lite för mycket att göra  just nu så vi bestämde att skjuta på det. Så jag åker nog tillbaka till mitt kontor för några timmars jobb innan jag tar ett yogapass ikväll.

Ha en superfin dag!