Hej måndag!

Ny vecka, nya tag. Jäklar vad det damp ner jobb i slutet av förra veckan. Ka-doff! Kul, för det har varit lite dåligt med uppdrag de senaste månaderna. Det har iofs varit välbehövt eftersom förra året var ett så fruktansvärt tufft år och jag har behövt tid för att försöka läka och reflektera över allt som hänt och hur jag vill att livet ska bli från och med nu. Å andra sidan, när alla jobb kommer samtidigt – varför gör de alltid det? blir det inte många timmar sömn.

Den här veckan väntar flera roliga möten, träning, mycket skrivande och lite jag-tid på schemat. Ska också försöka få klart en uppdaterad Palmaguide åt er. På torsdag ska mitt hår få en uppfräschning och på fredag ska jag äntligen på ansiktsbehandling – ska bli så skönt. Jag behöver verkligen en yttre pick-me-up för trots att vi är inne i mars och man riktigt kan känna att våren lurar runt hörnet så känner jag mig så icke-vårfräsch. Ge mig mer krämer och solduschar, please!

Låt oss kika på vad jag mer ska göra resten av veckan.

Måndag: Kontorsjobb, skypemöte med Paris för it-bolaget jag jobbar för, sedan är det timmars skrivande som gäller resten av dagen och kvällen. Missar därför min brorsdotter Sonjas teaterpremiär efter middagen, jättetrist. Hon går i Kulturskolan och de ska ge sin första teateruppsättning. Jag hoppas att brorsan har möjlighet att filma så att jag ändå får se pjäsen, och så får jag gottgöra henne med en härlig tjejdag och fika på stan lite senare.

Tisdag: Brainstormingmöte med Peter och kontorsjobb.

Onsdag: Jag gör en intervju på morgonen och sedan skrivjobb hela dagen. På eftermiddagen ska jag förbi Godiva och deras lansering i Sverige, det blir afternoon tea med champagne och, naturligtvis, choklad.

Torsdag: På morgonen kommer det besiktningsmän som ska kika på mitt badrum efter stamrenoveringen. Sedan ska jag till frissan på förmiddagen innan det blir möte med Charlotta som är en ny bekantskap innan jag drar hem och fortsätter att skriva.

Fredag: Jobba hemifrån, städa, uppföljningsmöte med kommunen och så lite administration och fakturor jag behöver fixa med. Sedan blir det en riktig unn-stund hos min hudterapeut Pernilla som ska få städa upp min hy och göra mig fräsch inför nästa vecka för då ska jag på stor slottsfest! Men det är då, nu är nu – hello office!

Pic Source