Hej och glad måndag. Hoppas att ni mår bra och är fulltankade med energi efter en solig helg. Åtminstone var det sol och blå himmel här i Stockholm. Men det är jäkligt lurigt att klä sig nu för det är varmt men ändå kallt men ändå varmt. Känns våren igen? Jag kan ge mig den på att det slår till med ruskväder lagom till påsk, det brukar ju vara så.

Men solen dånar i alla fall in genom fönstren, så härligt. Och det är extra najs i dag eftersom vi just fått leverans av vår nya båge Jokkfall! Har precis packat upp dem och då är så himla fina! Min favorit av de fyra färgerna är Crowberry twist. Eller Birch Water. Eller jag vet inte, jag tycker alla är fina, förstås. Här kan ni läsa mer om inspirationen bakom designen.

Vi har ju bjudit in till ett kundevent nu på onsdag och där kommer vi förstås att visa upp alla våra 22 bågmodeller. Förutom stylingtips, mingel och bubbel kan man självfallet att kunna köpa med sig bågar hem till specialerbjudande. Jag och Annkathrin är så otroligt stolta över vårt varumärke och vi har så många idéer och högt ställda mål över vart vi vill nå med bolaget. Och hörrni, det finns fortfarande platser kvar så bara anmäl er så hoppas jag att vi ses!

Apropå sol, ännu mer av den varan kommer det att bli i sommar. Jag ska nämligen åka till Antibes Juan-les-Pins för att göra rep om jazzfestivalen igen! Jag är så himla glad över det, för spelplatsen och festivalen är helt unik. Det är magiskt att få uppleva festivalen på plats där man sitter omgiven av höga pinjeträd och med Golfe Juan som fond och Cannes en bit bort över bukten. Jag älskar verkligen den här delen av Frankrike. Förutom fransk art de vivre kommer jag dessutom att få se en av mina favoritartister uppträda, Jamiroquai – kul!

Innan jag sparkar igång dagens jobb vill jag passa på att berätta om Kurzgesagt på Youtube som jag fick tips om av Anders Hansen. Kurzgesagt är en vetenskapskanal med animerade populärvetenskapliga kortfilmer som på några minuter förklarar skeenden och gör intressanta tankeexperiment. Som vad som händer om man krymper en elefant, eller vad medvetande egentligen är. Välgjort, pedagogiskt och kul!

Men nu är det måndag och vi kör. Ha en bra vecka guys!