Bonjour! Good morning! Guten morgen!

Lövsprickning och fågelsång. Mälardrottningen står i sin skiraste grönska. En fantastisk tid. Har ni haft det fint i helgen? Vad har ni hittat på? Efter de senaste dagarna har jag så många soltimmar i mig att jag känner mig redo att ta mig an precis vad som helst. Vaknar till solsken, somnar till solsken.

Som egen företagare är ju gränsen mellan arbete och fritid flytande, man är liksom mellan aldrig ledigt och alltid ledigt. Men även om jag suttit och jobbat rätt mycket i helgen så har jag en skön känsla i kroppen.

Har också ägnat helgen åt att fundera över och studera tänkbara resmål. Även om det mest är jobb och jobb de kommande månaderna så måste jag börja styra upp min sommar nu. Verkligen. Det enda som är bokat är att jag ska till München några dagar i mitten av augusti och jag är så sugen på ett lekfullt sommarlov för vuxna.

Jag har tagit mig an ett stort projekt som är väldigt kul men också innebär otroligt mycket arbete – ser fram emot att berätta för er – och därför kommer jag att jobba hela juni och juli. Jag brukar ändå inte ha semester förrän från slutet av augusti och halva september så fram till dess är jag mest hemmavid. Sista helgen i augusti tänkte jag åka till Lund också för humorfestivalen. Och så vill jag gärna ta en sväng till Göteborg, kanske över en långhelg. Funderar på om jag inte skulle passa på i samband med Nordea Masters i augusti. Annars är sommaren blankt som ett nybonat golv. Jag har i alla fall bestämt mig för att jag vill resa tillbaka till Mauritius i vinter och då kanske det får bli hemester för hela slanten i sommar. Snackade med Sanna och Richard häromdagen och de kommer att vara hemma en del så i deras fina trädgård tänkte jag spendera många trevliga grillaftnar. Smider ni några sommarplaner?

Så här ser i alla fall veckan som kommer ut.

Måndag: I dag hänger jag på kontoret. Har mycket att skriva plus att jag ska förbereda lite roliga blogginlägg åt er eftersom jag ska flänga runt lite överallt ganska mycket i veckan.

Tisdag: Först träna sedan jobb ett par timmar innan jag ska på ett kul event på Eataly. De har bjudit in till cooking class i deras La Scuola där vi ska få göra vår egen pasta. På kvällen gör jag en kul intervju.

Onsdag: Jobbar hemifrån på morgonen innan jag har ett lunchmöte i stan. Sedan sitter jag nog kvar på kontoret på eftermiddagen så kan jag åka direkt till tandläkaren sedan.

Torsdag–fredag: Träning på morgnarna och sedan kommer jag befinna mig på DigitalAkademien båda dagarna där jag ska gå några kurser. Bland annat ska jag få personlig rådgivning och coachning inom digital kommunikation, vilket ska bli spännande och lärorikt. På fredagskvällen ska jag och Sanna käka middat på Lisa Elmqvist efter jobbet och det ska bli himla trevligt.

Lördag: Om jag hinner svänga förbi trädgårdsmästaren och köpa växter i veckan ska jag ta tag i balkongplanteringen. Lördagar innebär tvättid så också denna, men jag ska också ta en sväng på stan för att köpa nya skor. Så sugen på ett par fina flats.

Söndag: Vila. Och fika med mamma.