Födelsedagsvecka, weeeiiii! Först bara; wow, vilken magisk helg det har varit. När Sverige är som allra bäst; sol, värme, leende människor och en hel sommar som ligger framför oss. Love it! Och jag är så himla nöjd med hur fin balkongen blev efter lördagens fix.

Nu sparkar jag igång den här veckan vars planer inkluderar frenetiskt skrivande, firande, fotosession och vrålåk. De närmsta dagarna är det blogg och jobbfokus med ett gäng artiklar som ska bli klara. På tisdag har jag möte med mitt team för att prata strategi och vägen framåt för Sweet spot stories och så ska vi fota om vädret tillåter. På torsdag kväll blir det ett skönt yogapass. Förra veckans blev ju inställt på grund av Kristi Himmelsfärd och jag märker direkt hur jag stelnar till när jag inte yogar kontinuerligt.

Och på lördag fyller jag år! Jag kommer inte att ha något speciellt firande eftersom det är en helt vanlig födelsedag så där in between. Men på fredag ordnar jag middag för mina föräldrar och på lördag har jag bjudit ett litet tjejgäng på kalas i stan. Jag hoppas ju på sol och höga temperaturer men det ser lite snålt ut med den saken enligt väderleksprognosen.

Och så drar ju Nordea Masters igång på Barsebäck den här veckan. Jag bestämde mig till slut för att inte åka ner och vara på plats utan följa tävlingen från tv-soffan istället. Det är lite synd eftersom alla mina kollegor kommer att vara där och jag missar nätverkandet, plus att stämningen på plats alltid är fantastisk, men jag har rätt mycket jobb att beta av och så vill jag inte missa Connoisseurs årliga Motordag på fredag. Jag har jobbat med Connoisseur i 10+ år nu och de lyxiga bilminglen med alla läckra dyrgripar och fantastiska bufféer är alltid en höjdare. Jag älskar ju att ratta bil, tog mitt körkort på en gång tre dagar efter min 18-årsdag och sedan dess är jag och bilen ett. Genom åren har jag även haft två italienska 60-talsvespor, riktiga klassiker och verkligen superfina att cruisa med. Ska se om jag kan hitta någon bild jag sparat på dem och visa er – den här fick jag syn på i stan i lördags och då saknade jag dem verkligen. Fast den kan ha berott på det perfekta vespa-vädret också!

Nåväl, till helgen lovar jag att peppra er med bilder på snygga vrålåk istället. Nu gasar vi in i den här veckan, vrooom!