Glad måndag! Jag hoppas att ni har haft en fin helg. Återigen väntar en kortvecka för många som kanske tar ledigt idag när det är klämdag. Maj har ju verkligen varit klämdagarnas månad i år! För mig blir det dock inte något ledig, här är full produktion i fabriken och mycket som händer de kommande dagarna.

Den här veckan ska jag…

…definitivt
fira Sveriges nationaldag!

…kanske
få tid att börja läsa min nya bok som legat och väntat på nattduksbordet i några veckor nu.

…äntligen
träffa Hasse Brontén, komikern ni vet, för en samtal om humor och allvar, golf och livet. Ni kommer att få läsa intervjun här sedan.

…låta bli
att känna oro över att jag befinner mig på okänd mark och lita på att magkänslan lotsar mig rätt. Tro på att jag klarar det. Jag vill våga utmana mina rädslor i betydligt högre grad än jag någonsin har gjort tidigare. Livet får inte begränsas av feghet och kontrollbehov. Så jag tänker ta tillvara på allt som Sweet spot stories för med sig – och ha kul på vägen!

…återigen
gå på kalas, närmare bestämt ett 160-årskalas. Min ena brorsa, Markus, fyller nämligen 40 på lördag, samtidigt som hans svärfar har fyllt 80 och hans svåger 40 även han. Så på lördag är det finstassen på, bubbel i glasen och firande för alla tre, ska bli så kul! Hoppas verkligen på bra väder så att jag kan ha på mig min nya kjol.

…tveklöst
Lyfta på hatten för Renato Paratore, den förste italienaren att vinna Nordea Masters. Söndagens finalrond blev ju riktigt spännande och länge luktade det särspel men Paratore höll hela vägen. Kul, inte minst med tanke på att han bara är 23 år och segern dessutom var hans första på Europatouren. Och superskoj att Anna Nordqvist blev tvåa i ShopRite LPGA Classic igår! Det kommer snart en intervju med henne här på Sweet spot stories.

Nej, nu ska jag skriva klart texten om canelé-makaren Sophie Maillard och så ska jag uppdatera er med lite bilder från min födelsedag. Vi hör senare!