Hellooo, det är måndag. Morgonen började med ett pass i gymmet, bästa starten på dagen om ni frågar mig. Jag gillar ju tidiga morgnar och får alltid en energikick av att träna vid den tiden.

Den här veckans schema innehåller inga märkvärdigheter. Kommer att spendera största delen av veckan på kontoret med att skriva, researcha, blogga och så har jag några möten. Två intervjuer ska betas av senare i veckan, på torsdag har jag en lunch inbokad, sedan väntar bilbesiktning. På fredag jobbar jag med Emma igen och så ska jag försöka hinna vara med på ett möte med mammas rehabteam. Hoppas på att få bli bjuden på middag på fredag också.

Fast just nu går de mesta av mina tankar till lanseringen, framtiden och våren som komma skall. Jag tycker mig ana att ljuset är på väg tillbaka – har ni också märkt det? Det är så skönt att promenera hem från jobbet och det inte är helt kolsvart. Januari kan kännas väldigt vårseg, men samtidigt tycker jag att det är en härlig tid för planering och funderingar på vad jag vill ha ut av året. I lördags hade vi den sista fotograferingen med bilder till hemsidan och pressmaterialet, och modellerna var så himla snygga i sina akenberg-bågar. Så nu ska vi finslipa det sista med webbshopen inför den officiella lanseringen nästa vecka. Gah, nu är vi så nära, så nära!

Nu ska jag dock tömma kaffekoppen och suga tag i mejlkorgen. Kika in senare i eftermiddag för då tänkte jag friska upp ert minne med ën värmande digital kram. Om det jag längtar efter allra mest just nu.