God morgon måndag!

Vilken superb morgon. Jag var uppe riktigt tidigt för att ta en lång powerwalk innan jag gjorde mig i ordning för att åka till kontoret. Det var så vackert med solen som gick upp och dimmorna som legat som ett mjukt dun över allt lättade, nästan så att jag det var en tidsfråga innan älvor skulle dansa ut över ängen.

Måndagar under sommaren är underbara tider. Eller, alla sommarmorgnar är det. Ruset far genom kroppen på mig när jag får uppleva dem. Den känslan.

Jag startar veckan på kontoret och jobbar härifrån hela dagen. Lär väl vara den enda på plats även denna vecka innan folk börjar komma tillbaka efter sina semestrar. Men låt oss se, den här veckan ska jag…

…definitivt

gasa på. Jag har femtioelva saker att göra och ta itu med. Några surdegar men mest roligheter.

…kanske

göra lite förändringar i min aktieportfölj. Stockholmsbörsen har ju gått som tåget det senaste året och lär väl fortsätta så ett tag även om tempot sommartid är lugnare. Men förr eller senare vänder det och då vill jag vara förberedd och tagit hem lite vinster så att jag kan köpa på mig när kurserna går ner och det blir billigt.

…äntligen

köpa ett par nya jeans.

…låta bli

ingenting. Den här veckan ska jag inte låta bli någonting.

…återigen

träffa min terapeut. Förutom att jag skaffat en jobbcoach för det rent karriärmässiga har jag också tagit kontakt med en terapeut. Det är så mycket som hänt de senaste åren som jag behöver hjälp att sortera och ventilera. En investering i mitt välbefinnande och inte minst min framtid.

…tveklöst

Prideparadera!