Hej! Hoppas att ni har haft en fin start på dagen. Hoppas att även min måndagsmorgon började på bästa sätt och att jag vaknade pigg och glad. Det vet jag tyvärr inte än eftersom det här är ett tidsinställt inlägg. Jag är i alla fall hemma igen från Lund där jag varit för att ta några sista välsmakande tuggor av sommaren. Dessa vackra sensommardagar när hösten i luften men stormarna ännu inte dragit in. What’s not to love. Och det ser ut att bli fint sensommarväder den här veckan, skönt eftersom jag ju har semester – officiellt i alla fall – även denna vecka. Men det blir lite småjobb ändå.

Jag tänkte köra halvdag ifrån mammas hus i dag då jag även ska passa på att fixa lite där inför fotograferingen på torsdag. Jag och bröderna ska ju hjälpa henne med försäljningen eftersom hon ska flytta till ett äldreboende så småningom. På eftermiddagen ska jag sedan till Pernilla för ansiktsbehandling. En liten treat till mig själv. Ska bli så skönt att bli ompysslad en stund och det är välbehövt efter sommaren.

Tisdag blir det först ett konditionspass på morgonen, sedan spenderar jag dagen i stan. Jag ska göra en intervju med ett riktigt powerpar efter lunch (ni kommer att så se resultatet i Plaza Kvinna längre fram) och på kvällen tänkte jag gå över och hälsa på mina brorsdöttrar som jag knappt sett på hela sommaren. Onsdag är än så länge tom så jag får se vad jag hittar på då. Jag ska i alla fall träna på morgonen och så blir det nog en långpromenad runt Djurgården med min kompis Martin. På torsdag blir det då husfotografering på förmiddagen. Sedan stannar jag nog kvar och äter lunch på Kardemumma i närheten innan jag tar mig hemåt. På kvällen svirar jag om för att gå på ett litet event med Plaza Kvinna.

Fredag till söndag är i princip obokade så jag hoppas på en mycket lästid på balkongen och kanske en spontan kräftskiva. Man måste ju passa på att mysa in i det sista nu. På söndag ska jag förstås följa valvakan, det gör väl ni med skulle jag tro. Jag kommer nog att förtidsrösta i veckan redan för att ha det avklarat men valrapporteringen måste man ju bara följa. Det här valet kommer att bli extremt avgörande för vår framtid tror jag och det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot det.

Vad har ni för planer i veckan?