Hej vecka 38! Måndagar betyder alltid full fart från första start men jag gillar det. Skönt med vardag och jag känner mig peppad på livet. Har så mycket ”to do”-saker som ska strykas från listan – bästa känslan att få beta av dem en efter en, inte sant? Jag ska göra flera roliga intervjuer de kommande veckorna som jag ska göra research inför. Och på Akenberg händer det grejer må ni tro. Men ni får ge er till tåls ett litet tag till innan vi kan släppa nyheten, så stay tuned!

Nu drar strax jobbracet igång, fast för mig blir det kortvecka för på onsdag åker jag till München några dagar. Ska bli väldigt kul och skönt med ett litet avbrott. Jobbet följer dock med även om jag ämnar ägna mig åt en del förlustelser också.

Fast innan jag dyker ner i brevlådan måste jag bara kommentera Solheim Cup. Vilken spännande avslutning igår, jag satt som klistrad framför tv:n! Efter att Team USA vunnit lördagseftermiddagens fyrbollar var ställningen mellan lagen 8-8 inför söndagens avgörande singelmatcher. Mycket talade på förhand om att USA skulle ta hem årets Solheim Cup men jädrar i min låda om inte den europeiska lagkänslan ledde till seger för Europa. Så otroligt dramatiskt! Och så roligt för Anna och Carro och inte minst hjältinnan Suzann Pettersen som gjorde något av en comeback, att återigen få vinna Solheim Cup-bucklan.

Hoppas att ni får en festlig vecka!