Jamen hej och glad måndag! Ny vecka – hur mår ni idag? Jag sitter i skrivande stund på kontoret i stan och var här strax innan åtta. Starten på en ny vecka kan vara ansträngande, så mycket att göra och sätta igång med att jag ofta blir lite mentalt blockerad till en början: Var startar man ens? Särskilt om helgen haft mycket på programmet (jovars) och det varit många sociala tillställningar (middag hos Sanna och Richard och två fikadejter) så jag inte riktigt hunnit med det helgjobb jag tänkt ta hand om. Som egenföretagare så får man ofta hantera allt det där andra som inte är konkreta uppdrag, som administration och fakturering och sådant utanför kontorstider, dvs. på helgerna.

Men nu är det dags att kicka igång min måndag i vanlig ordning. Jag har som regel att inte boka in några möten på måndagar, i alla fall inte på morgonen för då känner jag ofta att jag hamnar efter. Jag vill ha tid att gå igenom mejlboxen i lugn och ro, uppdatera att göra-listan och beta av några puckar för att känna att jag har koll på läget.

Ska vi ta och kika på planerna för den här veckan? Det kommer att bli rätt mycket skärmtid, har tre artiklar som ska bli klara, jag ska dra igång research för kommande uppdrag, plus ha ett par webinarer jag ska se.

Så måndag till onsdag blir det mest till att maxa tiden vid datorn. På onsdag ska jag också till kiropraktorn för nacken som äntligen börjar bli bättre. Torsdag väntar ett spännande möte med en av Sveriges i mitt tycke härligaste skådespelare. Kan inte berätta mer nu men vi ska prova solglasögon för Akenbergs räkning. Ni har väl varit inne i vår webbshop? Bågarna är så himla fina och jag hoppas att ni tar och klickar hem ett par så att ni är redo när vårsolen kommer. Själv har jag svårt att välja vilken modell och färg som är finast, det varierar från dag till dag, men just nu är det nog Skaulo i färgerna Willowherbs by the anthill och Field of Moss eller Tärendö i Purple Reed.

Apropå vårsol, kan vi prata om det här snöovädret lite? Jag förstår ärligt talat inte poängen med snö, sorry men jag skulle göra vad som  helst för att slippa den. Ja, jo, en repa i pulkabacken är alltid kul men … tyvärr. Förresten, har ni tänkt på att man numera kan dricka sitt morgonkaffe utan att behöva tända lampan? Det finns hopp om livet!