God morgon!

Sista veckan i februari och vintern håller oss i ett järngrepp. Detta borde vara förbjudet! Kommer att börja använda sneakers i ren protest. Som tur är får jag lite frist eftersom jag flyr Sverige för några dagar senare i veckan.

Vecka 9 är ju sportlovsvecka för oss i Stockholm. Har man som jag inga barn är det lätt att veckan försvinner i mängden av alla andra veckor och glider obemärkt förbi som helt ospeciell, så jag tänkte rebellera och drar därför på mini-sportlovsvecka till Palma på onsdag, tjohoo!

Så här ser mitt veckoschema ut:

Måndag:
Rivstart som vanligt med träning i ottan innan jag åker till kontoret. Det är i dag det och alltså redan avklarat. Måndagar är vanligtvis ganska intensiva dagar trots att jag aldrig brukar boka in så mycket. Ska försöka förbereda ett par tre blogginlägg så att jag får tid över att börja skriva på ett nytt reportage jag ska göra, plus att jag vill hinna börja jobba med min moodboard för varumärket jag vill göra verklighet av.

Tisdag:
Gymmet och skrivande på morgonen, sedan jobb på kontoret och besök hos min tandhygienist Åsa. På kvällen måste jag packa också.

Onsdag:
Har inget inbokat på förmiddagen så jag kommer att hänga på mitt hemmakontor, bocka av lite på min lista och vattna blommorna. Ska hinna med en powerwalk också. Vid lunchtid sätter jag mig i en taxi till Arlanda och sedan bär det av till Palma. Jäs!

Torsdag: 
Har inget inbokat mer än att jag ska ta dagen som den kommer. Kvällen med. Det bästa av allt? Att jag ska få ha sneakers på mig.

Fredag:
Palmahäng kort och gott. Ska strosa, fotografera, chilla, äta tapas och vända ansiktet mot solen. Eventuellt blir det träff med en trevlig spanjack också … Åker inte hem förrän sent på lördag eftermiddag så jag har hela lördagen på mig i denna underbara lilla storstad.

Men då sparkar vi väl igång den här veckan mina vänner. Hörs snart!

Palma by day, älskart!