Jag har ju inte hunnit visa er några bilder från i fredags än när jag var på Connoisseur årliga Motordag ute på tjusiga Steninge slotts ägor.

Jag älskar att köra bil, det har jag gjort ända sedan jag tog körkort och jag skulle nog påstå att det bor en liten rallyförare i mig. Jag kör säkert, smidigt och snabbt, hehe! Just den där känslan att kunna sätta mig bakom ratten och dra iväg precis dit jag vill, känslan av att det är jag som har herraväldet, känslan av frihet.

Vilken sorts bil det är spelar mindre roll så länge det inte är automat, jag är absolut inte någon bilsnobb. Men självklart finns det vissa bilmärken jag tycker gör snyggare modeller och jag vill gärna att min bil ska ha sportiga, mjuka former och lite hästkrafter under huven.

På Connoisseurs Motordag visar sport- och premiumbilmärkena upp årets nyheter och många av modellerna finns också för provkörning. Här kan vi snacka vill ha-bilar!

Blev lite sugen på den här röda BMW:en …

… och den här Ferrarin. Problemet är väl bara var man ska få plats med golfklubborna!

Kungliga Automobil Klubben var också på plats som vanligt och visade upp några fina gamla bilmodeller.

Rätt ofta tycker jag faktiskt att äldre bilar är mycket vackrare än nya, de har liksom mer personlighet och charm medan bilar idag kan vara förvillande lika.

Jag fick också äran att krama om härliga, begåvade Susanne som äger Connoisseur och som jag jobbar med. Hon är så jäkla duktig och go’ den här donnan, värsta powerkvinnan! Tänk, snart firar vi 12 år av vänskap.

Min vapendragare Peder Lamm som är chefredaktör för Connoisseur Magazine var förstås på plats. Lika välklädd och energisprudlande som alltid.

Bubbel och buffémat med bästa Petra.

Det var verkligen en härlig eftermiddag med snygga bilar, smarrig sommarlunch och lack och metall som glänste i solen.