Innan jag kör igång jobbracet för fullt passar jag på att kolla igenom kameran. Den här helgen gör sig bäst beskriven i bilder eftersom mycket handlade om färger och material. Jag är så sugen på att göra om hemma och samlar just nu idéer och inspiration till en moodboard för att lättare se helheten. Jag ju bor ganska litet, vilket inte minst ställer krav på förvaring och där har jag inte helt fått till det så som jag vill (jag ska visa min minimala garderob vid ett senare tillfälle så kommer ni att förstå vad jag talar om!). Samtidigt vill jag att mitt hem trots den lilla storleken ska kännas ombonat, välkomnande och visa min personlighet.

Bland annat vill jag tapetsera eller måla om en fondvägg jag har och få in lite nya mönster och snygga inredningsdetaljer. Så på lördagen tog jag helt enkelt en inspirationspromenad genom stan, kikade på lite inredning, material (och nya vårkläder).

Den här snygga våden hade Sturegallerian inrett med i sin vårskyltning.

När jag passerade hotell Kung Carl passade jag på att svänga in. De har nyligen blivit klara med sin helrenovering av lobbyn och baren och jag gillar verkligen resultatet.

Härliga färger som går snyggt ihop med träpanelen och skapar en inbjudande atmosfär.

Även inne på Massimo Dutti syntes petroleum i kombination med olivgrönt – så snyggt! Jag gillar färgkombinationer som först kanske ter sig lite off men som kommer till sin rätt ju mer man ser dem ihop. Just dessa nyanser skulle gå bra in med en matta jag har hemma och sedan bryta av med röda och kopparfärgade detaljer och trä.

Jag är lite sugen att lägga vantarna på den här olivgröna handväskan …

Det blev en pitstop på Albert & Jacks för cappuccino och en stunds börsanalyserande. Jag gillar att vara insatt och följa med i vad som händer i näringslivet. Och så är det kul att kunna snappa upp nyheter för att kanske addera till min egen investeringsportfölj.

Bulle skippade jag, men visst ser de smarriga ut! Eftermiddagen och kvällen jobbade jag mestadels även om det var lördag; den här veckan är galet fullbokad och jag har haft en massa grejer jag var tvungen att bli klar med plus en del fix med sajten. Men det känns samtidigt så kul att vara igång så det gjorde inte så mycket!

Söndagen startade jag precis som de flesta andra morgnar med tidig frukost och träning, följt av ett arbetspass framför datorn. Efter lunch hade jag och min brorsdotter Emilia bestämt att åka till golfklubben och träna lite.

Det gick väl så där med svingen, den är fortfarande rätt ringrostig ska jag erkänna men det var skönt att vara ute trots lite kyliga vindar.

Spelade ni någon golf, eller var det kanske vårstädning i trädgården eller på balkongen för er del? Oavsett hoppas jag att ni också har haft en riktigt fin helg!