Böcker

01

Golfilicious – smaka på det bästa ur golfens värld

Boken för dig som älskar golf, god mat och livet. Tillsammans med fotografen Peter Cordén har jag fångat allt det som gör vår passion till golfen så stor. Ta del av anekdoter från några av Sveriges främsta golfproffs och andra kända profiler. Laga maträtterna från vårt lands allra duktigaste golfkrögare och låt ögonen vila på bilderna från ett urval av alla fantastiska svenska golfbanor.

 

02

Go Golfilicious – Om mat, mulligans och att inte vara riktigt klok

Uppföljaren där vi har tagit golfens livsstil ett steg längre. Passionen till golfens värld är paketerad med lika delar fantastiska bilder och presentationer om 15 av Sveriges finaste anläggningar och anekdoter från svenska golfproffs och andra golfälskande profiler. Därtill kan du med recept från några av Sveriges främsta golfkrögare provsmaka och upptäcka en del av de upplevelser som väntar där.

 

03

GolfFys – enkel fysträning för alla golfare

GolfFys är en enkel träningsbok för alla golfspelare, nybörjare som elitspelare, som vill spela bättre golf med hjälp av en starkare och smidigare fysik. Boken innehåller ett stort antal övningar för uppvärmning, fysträning, grenspecifik träning, balans- och koordination, muskelfokusering, stretch samt mental träning. Boken är skriven tillsammans med Monica Colling, licensierad personlig tränare.

 

04

Skidnostalgiboken

Ramundbergets Skidnostalgi – fjällen, skidorna, prylarna, människorna. 2011 fyllde Ramundberget 75 år och det firade man med att ge ut en jubileumsbok. Skidnostalgi är Ramundbergets bild av skidhistorien och andra mer eller mindre minnesvärda nedslag sedda från vägens ände i Ramundberget 720 m ö.h.

 

05

Postordernostalgi

Postorder. Ett ord som väcker minnen, förväntningar och associationer. Mode per post formade en hel generation och tack vare katalogerna kunde alla få tillgång till moderna baskläder till låga priser. Postordernostalgi är en resa genom det svenska postordermodet från 1960- till 1990-talet. Följ med och minns hur vi klädde oss på tiden då det begav sig.