Slutet på en era?

Slutet på en era?

Till alla mina läsare. Det är med en djup suck och ett visst vemod jag vill berätta att jag tagit beslutet att göra en större förändring. Sweet spot stories plats har i fyra år varit min plats på www, en plats där jag kunna dela med mig av mina tankar och personliga erfarenheter inom framförallt personlig utveckling, entreprenörskap, stil och att hitta sin väg i livet.

Tune in

Tune in

Torsdag betyder nytt avsnitt av Fairway w/ Olsson & Blixt, hurra! I dag pratar vi hälsa, skinkor och varför man åker golfbil i USA.

Backing women

Backing women

Ända sedan jag blev min egen har jag aktivt sökt kvalitetstid med andra kvinnor i karriären – varav många jag ser som mina förebilder och även vänner. De är entreprenörer, de är advokater, de är föreläsare, de är företagsägare, de är tech-experter, de jobbar sent, de vaknar tidigt, de är dem som bestämmer och får skiten gjord. På sitt sätt.

Trevlig helg!

Trevlig helg!

  Vad som väntar i helgen? Tackar som frågar. Preppa mig med vitaminer och välsmakande råvaror, besöka Cartier, gå på dejt, få upp en ny taklampa i köket, skissa...

Torsdagsinspo

Torsdagsinspo

Med återuppväckt kärlek till golfen och en nylanesrad podd – tack för all fantastisk respons! – fick jag precis en ENORM reslust. Som jag saknar att få packa väskan och dra iväg för att få nya perspektiv.

T.G.I.F.

T.G.I.F.

Vilken vecka! Vilket ös! Och vilken respons på podden! Dygnets timmar har inte räckt till men vad gör väl det när feedbacken är så otroligt positiv. Jag älskar verkligen jobb-flowet som infinner sig när jag kör på, när det är full fokus, saker bockas av från att göra-listan och de positiva resultaten dessutom tickar in i jämna strömmar.

The age issue

The age issue

Så har ännu en helg passerat, alldeles för snabbt. Vi är redan inne i vecka 8! Jag förstår inte hur det gick till men det är som alla säger, att åren bara går fortare och fortare ju äldre man blir. Tiden rusar på som ett expresståg och med ännu en fullspäckad vecka framför mig lär även denna gå i rasande tempo.

Tre för övrigt

Tre för övrigt

Glad fredag! Nu ska jag njuta av en helg med takdropp – favoritordet i min vokabulär just nu – långpromenader och fint middagssällskap. För övrigt figurerar detta just nu i mitt liv.

Jenny Olsson

Journalist, projektledare, författare och entreprenör. Sweet spot stories är min plats i den digitala världen. En plattform där jag skapar kreativt innehåll och där den ständiga avsikten att inspirera. Välkommen!

Ögonen på