Work/Business

INNEHÅLLSPRODUKTION

”Så här. Eller, jag älskar det. Att skriva. Att hitta historier värda att berätta. Att klargöra komplicerade begrepp. Att formulera tankar i ord och presentera dem med rätt anslag till rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Texter ska ju inte bara informera, engagera, utmana och roa, utan också lämna någon form av bestående avtryck.”

Som frilansjournalist och skribent får Jenny möjlighet att arbeta med många olika typer av kunder, media och format. Hon producerar allt från djuplodande personporträtt och features till raka nyheter och material för hemsidor. Om livsstil, mode, business, hälsa, ledarskap, sport, trender, resor och personlig utveckling med mera. Lokalt, nationellt, globalt. Tryckt, digitalt, etermedialt, socialt.

Jenny anlitas även som redaktör och pr-konsult, skriver pressreleaser om en produkt ska lanseras, korrekturläser texter och projektleder olika produktioner.

Hennes analytiska förmåga gör det lätt för henne att snabbt sätta sig in i komplexa frågor och företeelser av skiftande slag.

 

Kreativt bollplank, storyteller och konceptutvecklare är andra roller hon gärna tar sig an, där hon hjälper till att identifiera behov och problemområden och omvandla dessa till möjligheter.

Jenny går igång på att hitta lösningar på problem och är ofta med och utvecklar produkter från tidigt koncept till färdig produkt. I arbetsledande roller är hon strukturerad och självgående med snabb uppfattningsförmåga och hög noggrannhet.

Med en bakgrund från scenkonst berättar hon även din story verbalt och anlitas för uppdrag som rösttalang och skådespelare, inläsare av ljudböcker och reklam.

Med basen i Stockholm har Jenny världen som sitt arbetsfält. Från korta snabba insatser till längre uppdrag, allt enligt bästa modus operandi. Inget jobb är för stort eller för litet, för konstigt eller för banalt. Dessutom har hon ett stort kontaktnät och samarbetar med erfarna fotografer, översättare, formgivare, förlag och illustratörer vid behov.