Ingen vår utan skinnjacka, såklart! Det bästa plagget att kombinera med en vit t-shirt, tajta jeans och schyssta skor. Under vintern bär jag dem inomhus som ett andra skinn. Nu när temperaturen klättrar uppåt förtjänar de lite extra uppmärksamhet. Skinnjackan är ju ändå klassikern som aldrig går ur tiden och, för att ta till en kliché, som passar till allt.

Jag tycker vi spanar in mitt lilla gäng som alltid hänger på plats på sina galgar i garderoben.

Min allra första skinnjacka som fortfarande i dag är still going strong. Jag köpte den på JC för säkert 25 år sedan och den har bara blivit snyggare med åren. Den har också lite tjockare fodring så den är perfekt att ha även när det är lite kallare ute.

Mitt senaste förvärv är en svart sak i ljuvligt skinn från Massimo Dutti. Stilren, enkel skärning och snygg till precis allt.

Från samma märke kommer den här, i favoritfärgen chokladbrunt. Spanien har ju lång tradition av läderproduktion och spanska MD släpper alltid snygga och väldigt prisvärda skinnjacksvarianter varje säsong.

Bästa investeringen? Den svarta läderjackan. Jag har två stycken, förutom den ni såg ovan så även denna välanvända 15-åring med små fickor framtill där man får plats med nycklar och plånbok. Funkar i alla lägen.

Min röda älskling från – surprise – Massimo Dutti. Jag blir alltid så himla glad av den, helt perfekt röd färg, snygg skärning och fina detaljer som dragkedja på sniskan.

Min bruna mockajacka blir förstås ledsen om den inte får vara med så här har ni den. I lumberjacksmodell med stickade muddar och krage. Älskar den.

Det var det, hoppas att ni gillade inventeringen.