Efter en lång dag som började i ottan med att halva avgasröret på bilen rasade i backen, pitstop hos bilverkstan (tack Benke för den provisoriska lagningen!) och ett svettigt konditionspass, och sedan fortsatte med timmar framför datorn och ett par möten på stan har jag äntligen landat hemma. Pust!

Jag har redan blivit förälskad i denimskjortan jag köpte i helgen. Den har gett mersmak till att ta ett ordentligt grepp om min stil som jag har känt mig rätt vilsen i ett bra tag. Jag vill verkligen göra en förändring och låta min personlighet tydligare komma till tals genom mina kläder.

Min bruna mockajacka är helt klart ett av mina bästa köp någonsin. Den är säkert 15 år gammal men håller än och jag älskar färgen. Väskan är mer än dubbelt så gammal som jackan – vi snackar vintage. Jag fick den i födelsedag när jag fyllde tolv år och jag älskar den fortfarande, även om jag sällan använder handväska.

Lågskor, alltid lågskor. A woman’s gotta be able to run fast! De här kan jag knata runt med varenda dag om det skulle behövas, de är så mjuka i skinnet.

Nu ska jag bara få iväg några sista mejl innan jag tänker släcka ner datorn för dagen, lägga mig på sofflocket och börja fundera på projekt garderobsrensning. Mer om det senare – må bäst!