Detta inlägg innehåller reklamlänkar.

Ett bra sätt att uppdatera sin höstlook är att addera en snygg väska. Just nu finns det så många fina modeller för olika ändamål, från vardagsväskan som följer dig i vått och torrt, till den rymligare handväskan och den lyxiga festclutchen.

Den perfekta jobbväskan ska helst ha plats för både dator, laddare, nycklar, ombytesskor och snacks.  Jag gillar Wandlers tote som har en riktigt fin siluett och perfekt tan-färg. Den finns även i en söt minivariant. Annars är jag sugen på att slå till på den här toten i mjukt skinn (& Other Stories). Acne har också släppt en snygg variant i grängat läder. Jag gillar även Ralph Laurens klassiska dragskomodell.

Fast egentligen vill jag ju gärna ha händerna fria och söker ständigt efter den ultimata ryggsäcken. Spana in denna stilrena från Senreve som kan bäras både som rygga, crossbody eller i handen.

Just nu är jag dock på jakt efter en svart axelremsväska; det har man alltid användning för. Acnes Musubi är galet snygg men en dyr rackare. Betydligt mer prisvärd är den här från Little Liffner som passar till det mesta i min garderob. Eller Isabel Marants broderade i mocka.

Det har väl knappast undgått någon att quiltade väskor är heta den här hösten. & Other Stories har en fin budgetvariant i sammetsfinish. Jag gillar även deras svarta i skinn. H&M har en liknande i läderimitation.

Även om svart och brunt kanske är det man har allra mest användning för, så varför inte satsa på en väska i någon härlig färg i höst? Petroleumblå är en av mina absoluta favoritfärger, här från Day Et. Marnis knalliga axelremsväska är så härlig. För att inte tala om denna knallblå handväska och denna vaniljgula midjeväska? Silvriga paljetter från Paco Rabanne skulle jag heller inte ha något emot. Det spanska väsk- och accessoarmärket Loewe radar upp drömväskor på löpande band. Se bara denna denna bucketbag!

En snygg festväska måste man ju ha till vinterns tillställningar. Jag har länge trånat efter en Chanel. Högst på önskelistan? Klassiska modellen 2.55!

 

Foto: Sean Lewthwaite