Bäst i veckan hittills.
Att jag levererat mitt första uppdrag för UP. Det känns så kul att vara igång och få jobba ihop med den byrån och det verkar som om kunden är nöjd också.

Sämst i veckan hittills.
Den obefintliga julkänslan.

Där har jag ont.
Överallt känns det som, men särskilt i axlarna och skulderpartiet. Jag önskar verkligen att jag hade råd att gå till en massör en gång i veckan för det skulle typ behövas att ta itu med problemet från grunden. Och så har jag ont i ena skinkan eftersom jag druttade på rumpan på en isfläck i förrgår morse.

Det tänker jag mycket på.
Min nästa bok. Jag vet precis vad jag vill och ska skriva. Nu ska jag bara göra’t också.

Det klär jag mig i.
I skrivande stund bara underkläder eftersom jag håller på att bestämma mig för jag ska ha på mig nu när jag strax ska iväg och dricka juldrinkar. Det kan bli så att jag för-öppnar julklappen jag köpte till mig själv igår, hehe.

Favoritplagg just nu:
Min blåvitrandiga marinière från Armor-Lux.

Till helgen ser jag fram emot.
Frid. Lugn. Ro. Sill. Skinka. Senap. Levande ljus. Omtanke. Kärlek.

I lurarna hör jag.
Diverse poddar, bland annat Nyfikat, TPT och Snutsnack. Jag lyssnar väldigt sällan på musik numera, antingen vill jag ha det helt tyst eftersom det surrar så mycket ändå inne i skallen, eller så lyssnar jag på roliga, givande, upplyftande, inspirerande poddar.

Det dricker jag.
Idag blir det i alla fall champagne och glada drinkar. Ska strax iväg till Cadierbaren och möta upp två härliga killar!

Fredagens planer.
Se ovan. Ikväll skulle jag sedan ha åkt vidare till en middag men jag har känt mig så himla trött de senaste dagarna så jag blir hemmavid för att bara ta det lugnt, lyssna på lite julmusik och tänka på pappa.

Å på lördag det här.
Äntligen dags att fixa håret hos Camilla. Planen är att jag ska bli sjuhelsikes julfin, så det blir lite färg, lite klipp och lite fluff.

Söndagen tillbringas så.
Hos lillebror och hans familj. I år flyttar vi julfirandet dit istället för att vi är i mina föräldrars hus som vi alltid annars brukar vara. Det kommer att kännas lite konstigt och inte minst väldigt ledsamt att pappa inte är med oss, men det kommer att bli fint.

Och mest av allt önskar jag detta.
En storvinst på Lotto så att jag kan ta riktigt jäkla långledigt och bosätta mig på Mauritius ett halvår för att skriva min nästa bok. Och att få skratta riktigt rejält, det känns som att jag är i stort behov av det.

Vad åt du till middag senast?
Skåprens bestående av en spenatsallad och kokt ägg med dill.

Var vill du vara om fem år?
Vara störtkär, ekonomiskt oberoende, skriva ofta, ha lärt mig mer om ledarskap, hjälpa andra att nå sina mål, bo halvårsvis utomlands där jag alltid har besök av nära vänner och familj.